OBJEDNÁVKY
Zde můžete Přihlásit na kurz a nebo Objednat kuchaře
Sledujte nás

Zvěřinové delikatesy - kuchařský kurz vaření

Zvěřinové delikatesy - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • rozdělovat a správně ošetřit zvěřinu po ulovení
  • připravit zvěřinu před kuchařským zpracováním
  • zvěřinu odblanit
  • správně připravit zvěřinu před tepelnou úpravou
  • marinování zvěřiny

Připravena budou tato jídla:

  • roláda z bažanta
  • kančí pečeně se šípkovou omáčkou
  • myslivecká polévka se zeleninou
  • a jako specialita šéfkuchaře srnčí (dančí) ragú

 

Cena kurzu: 2750 Kč

Nejbližší kurz se koná: 6.2.2019 od 18:00

Objednat

Líbí se Vám škola vaření Praha a okolí, tedy škola vaření CEREXIM ?

Doporučte stránku e-mailem
Vašim známým!

Vaše celé jméno:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Vaše zpráva příjemci: