OBJEDNÁVKY
Zde můžete Přihlásit na kurz a nebo Objednat kuchaře
Sledujte nás

Příprava sladkovodních ryb - kuchařský kurz vaření

Příprava sladkovodních ryb - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • správně filetovat ryby
  • zvládat různé způsoby přípravy ryb - především marinování a k tomu jednotlivé typy marinád
  • tepelně upravovat sladkovodní ryby – například zapékáním či gratinováním
  • výživové hodnoty jednotlivých běžně dostupných sladkovodních ryb

Připravena budou tato jídla:

  • „citronový pstruh“ anebo lín na citronu
  • kapr na modro s křenovou omáčkou
  • haláslé nebo maďarská vánoční rybí polévka
  • kapří hranolky s marinádou
  • a jako specialita šéfkuchaře guláš z okouna nilského

 

Cena kurzu: 2250 Kč

Nejbližší kurz se koná: 17.1.2019 od 18:00

Objednat

Líbí se Vám škola vaření Praha a okolí, tedy škola vaření CEREXIM ?

Doporučte stránku e-mailem
Vašim známým!

Vaše celé jméno:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Vaše zpráva příjemci: