OBJEDNÁVKY
Zde můžete Přihlásit na kurz a nebo Objednat kuchaře
Sledujte nás

Úprava hovězího masa II - kuchařský kurz vaření Praha

Úprava hovězího masa II - kuchařský kurz vaření Praha


 

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • správně tepelně upravovat hovězí maso
  • správně čistit  a marinovat hovězí maso
  • připravovat demi glace
  • kořenit a servírovat hovězí maso

Připravena budou tato jídla:

  • Tatarský biftek z roštěné
  • Tatarský biftek na pařížský způsob ze svíčkové
  • vařená kližka (karabáček) plněná kořenovou zeleninou s domácí tatarskou omáčkou
  • a jako specialita šéfkuchaře dušená líčka s demi glace

Cena kurzu: 2750 Kč

Nejbližší kurz se koná: 5.2.2019 od 18:00

Objednat

Líbí se Vám škola vaření Praha a okolí, tedy škola vaření CEREXIM ?

Doporučte stránku e-mailem
Vašim známým!

Vaše celé jméno:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Vaše zpráva příjemci: