OBJEDNÁVKY
Zde můžete Přihlásit na kurz a nebo Objednat kuchaře
Sledujte nás

Drůbeží maso a jeho příprava - kuchařský kurz vaření

Drůbeží maso a jeho příprava - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • správně vykosťovat drůbež
  • nakládat a marinovat drůbeží maso
  • jak nadívat drůbež

Připravena budou tato jídla:

  • kuřecí roláda
  • slepice na paprice (jak ji neznáte ze školních jídelen)
  • slepičí polévka
  • paštika z kuřecích jater
  • a jako specialita šéfkuchaře kachní prsa na medu a pomerančích

 

Cena kurzu: 2250 Kč

Nejbližší kurz se koná: 17.4.2019 od 18:00

Objednat

Líbí se Vám škola vaření Praha a okolí, tedy škola vaření CEREXIM ?

Doporučte stránku e-mailem
Vašim známým!

Vaše celé jméno:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Vaše zpráva příjemci: