OBJEDNÁVKY
Zde můžete Přihlásit na kurz a nebo Objednat kuchaře
Sledujte nás

Kuchařské kurzy Praha - speciální kuchařské kurzy 

Služba Kuchařské kurzy Praha -speciání kurzy vaření přímo navazuje na službu Základní kuchařské kurzy 

V nabídce naleznete druhy speciálních kuchařských kurzů rozdělených tematicky a konaných ve všedních dnech ve večerních hodinách.

Kurzy trvají od 3 do 4 hodin a jejich cena je od 2250 Kč do 2 999 Kč. Více o kurzech naleznete níže, vždyv rámečku pod každým kurzem.

   Všechny kuchařské kurzy jsou intenzivní a pořádány v malých skupinách o maximálně 8 účastnících, aby byly kurzy co nejvíce praktické! 

V ceně kurzu je: 

  • intenzivní kuchařský kurz pořádaný v malých skupinách o maximálně 8 lidech
  • zaslání všech naučených receptů do e-mailové schránky
  • v ceně každého kuchařského kurzu je sklenka kvalitního vína. 
  • sleva 20% na jakýkoli další kuchařský kurz koupený po skončení kurzu.

Na ceny je možné uplatnit široký systém slev !   Kurzy lze zakoupit rovněž ve formě dárkových poukazů 

Nevyhovují Vám data či časy kurzů - NAPIŠTE NÁM - VYPÍŠEME KURZY TAK, ABY VÁM VYHOVOVALY anebo se přihlašte na individuální kurzy vaření.

(Požadovaný termín napište do poznámky)

V současné době nabízíme tyto kuchařské kurzy:

 


Kuchařka

Kuchařka

Naše nová kuchařka "Skola vaření" má 160 receptů, 10 videoreceptů, 352 stran a recepty ze všech našich kurzů. Objednejte si ji, dostanete pokyny k platbě a po obdržení platby Vám bude odeslána na adresu, kterou prosím uveďte do poznámky.

Cena kurzu: 499 + 100 poštovné a balné Kč

Nejbližší kurz se koná: 31.12.2020 od 00:01

Objednat

Vaření polévek - kuchařský kurz vaření

Vaření polévek - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • uvařit vývary
  • připravit hnědé polévky
  • uvařit polévky krémové
  • zahušťovat polévky
  • zjemňovat polévky
  • kořenit a dochucovat polévky kořením

Připravena budou tato jídla:

  • hovězí vývar s játrovými knedlíčky
  • kulajda
  • cibulačka zapečená se sýrem
  • a jako specialita šéfkuchaře česká bramboračka

 

Cena kurzu: 2250 Kč

Nejbližší kurz se koná: 18.6.2020, 22.10.2020, 4.11.2020 od 18:00 (18.6. přesunut na 22.10. 2020 a je obsazen)

Objednat

Vaření omáček - kuchařský kurz vaření

Vaření omáček - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • správně zahušťovat omáčky
  • připravit základ omáček
  • správné ochucovat omáčky

Připravena budou tato jídla:

  • bešamel
  • velouté
  • holandská omáčka
  • omáčka beurre blanc
  • koprová omáčka
  • rajčatová omáčka
  • a jako specialita šéfkuchaře svíčková omáčka

 

Cena kurzu: 2250 Kč

Nejbližší kurz se koná: 30.9.2020, 5.11.2020 od 18:00 (6.5. byl přesunut na 30.9.2020 a je obsazen)

Objednat

Příprava těstovin - kuchařský kurz vaření

Příprava těstovin - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • rozpoznávat druhy těstovin
  • připravit si domácí těstoviny
  • správné vaření a úpravu těstovin
  • objevovat výživové hodnoty jednotlivých těstovin

Připravena budou tato jídla:

  • zapečené domácí šunkofleky (tak jak je neznáte ze školních jídelen)
  • spaghetti se cherry rajčátky
  • lasagne zapečené s masem a sýrem
  • a jako specialita šéfkuchaře fussili carbonara

 

Cena kurzu: 2250 Kč

Nejbližší kurz se koná: 27.5.2020, 13.10.2020 od 18:00 (27.5. přesunut na 13.10.2020)

Objednat

Indická vegetariánská kuchyně - kuchařský kurz vaření

Indická vegetariánská kuchyně - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • filosofii indické kuchyně
  • základní pojmy a jak jídla podávat či servírovat
  • naučíte se klíčový recept v indické kuchyni tzv. „Čonk“

Připravena budou tato jídla:

  • zeleninový mix RAJTA
  • pochoutková bramborová RAJTA
  • čočkový DÁL
  • houbové SABŽÍ s cizrnou
  • SABŽÍ z cukety, rajčat a tofu
  • rajčatové ČATNÍ
  • tradiční placky ČAPÁTÍ
  • a jako specialita šéfkuchaře cizrnová HALVA

Cena kurzu: 2250 Kč

Nejbližší kurz se koná: 15.9.2020, 24.9.2020, 27.10.2020, 3.11.2020 od 18:00 (15.9., 24.9. a 27.10. kurzy obsazeny)

Objednat

Vepřové maso - kuchařský kurz vaření

Vepřové maso - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • připravit vepřové maso
  • vepřové maso správně očistit a dělit
  • rozpoznávat způsoby úpravy
  • různá specifika jednotlivých úprav

Připravena budou tato jídla:

  • vepřová panenka se svíčkovou omáčkou
  • měšec z vepřové kýty nebo caré
  • vepřové kostky dušené na paprice
  • a jako specialita šéfkuchaře vykostěné koleno pečené na černém pivu

 

Cena kurzu: 2500 Kč

Nejbližší kurz se koná: 21.5.2020, 6.10.2020 od 18:00 (21.5.- kurz přesunut na 6.10.)

Objednat

Úprava hovězího masa I - kuchařský kurz vaření

Úprava hovězího masa I - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • správně připravit hovězí maso
  • správně čistit hovězí maso
  • všechny možné způsoby úpravy
  • ovládat specifika úpravy hovězího masa

Připravena budou tato jídla:

  • roastbeef s kaparovým dipem
  • rumpsteak s olivovo-tomatovou omáčkou
  • a jako specialita šéfkuchaře rolovaná roštěná se švestkovou omáčkou

Cena kurzu: 2999 Kč

Nejbližší kurz se koná: 4.6.2020, 15.10.2020 od 18:00 (4.6.2020 kurz přesunut na 15.10.2020)

Objednat

Příprava sladkovodních ryb - kuchařský kurz vaření

Příprava sladkovodních ryb - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • správně filetovat ryby
  • zvládat různé způsoby přípravy ryb - především marinování a k tomu jednotlivé typy marinád
  • tepelně upravovat sladkovodní ryby – například zapékáním či gratinováním
  • výživové hodnoty jednotlivých běžně dostupných sladkovodních ryb

Připravena budou tato jídla:

  • „citronový pstruh“ anebo lín na citronu
  • kapr na modro s křenovou omáčkou
  • haláslé nebo-li maďarská vánoční rybí polévka
  • kapří hranolky s marinádou
  • a jako specialita šéfkuchaře guláš z okouna nilského

 

Cena kurzu: 2500 Kč

Nejbližší kurz se koná: 22.9.2020, 26.11.2020 od 18:00

Objednat

Drůbeží maso a jeho příprava - kuchařský kurz vaření

Drůbeží maso a jeho příprava - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • správně vykosťovat drůbež
  • nakládat a marinovat drůbeží maso
  • jak nadívat drůbež

Připravena budou tato jídla:

  • kuřecí roláda
  • slepice na paprice (jak ji neznáte ze školních jídelen)
  • slepičí polévka
  • paštika z kuřecích jater
  • a jako specialita šéfkuchaře kachní prsa na medu a pomerančích

 

Cena kurzu: 2500 Kč

Nejbližší kurz se koná: 3.6.2020, 14.10.2020 od 18:00( 3.6. kurz přesunut na 14.10.2020)

Objednat

Moučníky a deserty - kuchařský kurz vaření

Moučníky a deserty - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • různé druhy těst pro zákusky a moučníky
  • druhy úpravy a zpracování surovin pro deserty
  • specifika jednotlivých úprav a servírování, důvody podávání desertů

Připraveny budou tyto moučníky a deserty:

  • ovocný koláč s drobenkou 
  • medovník (gruzínská varianta)
  • piškotová roláda
  • a jako specialita šéfkuchaře lívanečky z bramborového těsta s povidly a zakysanou smetanou

Cena kurzu: 2500 Kč

Nejbližší kurz se koná: 18.11.2020 od 18:00

Objednat

Mořské ryby a jiné potvory - kuchařský kurz vaření

Mořské ryby a jiné potvory - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

 

  • sépii po sètsku s toastovým chlebem
  • Kambalu na proužcích zeleniny se zeleninovou omáčkou Sabayone
  • tresku na tymiánu v majonézovém kabátku
  • a jako specialitu šéfkuchaře grilovaného lososa na listovém špenátu přelitého sýrovou omáčkou

Cena kurzu: 2999 Kč

Nejbližší kurz se koná: 10.11.2020 od 18:00

Objednat

Zvěřinové delikatesy - kuchařský kurz vaření

Zvěřinové delikatesy - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • rozdělovat a správně ošetřit zvěřinu po ulovení
  • připravit zvěřinu před kuchařským zpracováním
  • zvěřinu odblanit
  • správně připravit zvěřinu před tepelnou úpravou
  • marinování zvěřiny

Připravena budou tato jídla:

  • roláda z bažanta
  • kančí pečeně se šípkovou omáčkou
  • myslivecká polévka se zeleninou
  • a jako specialita šéfkuchaře srnčí (dančí) ragú

 

Cena kurzu: 2999 Kč

Nejbližší kurz se koná: 20.5.2020, 8.10.2020 od 18:00 (kurz 20.5. přesunut na 8.10.)

Objednat

Úprava hovězího masa II - kuchařský kurz vaření Praha

Úprava hovězího masa II - kuchařský kurz vaření Praha


 

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • správně tepelně upravovat hovězí maso
  • správně čistit  a marinovat hovězí maso
  • připravovat demi glace
  • kořenit a servírovat hovězí maso

Připravena budou tato jídla:

  • Tatarský biftek z roštěné
  • Tatarský biftek na pařížský způsob ze svíčkové
  • vařená kližka (karabáček) plněná kořenovou zeleninou s domácí tatarskou omáčkou
  • a jako specialita šéfkuchaře dušená líčka s demi glace

Cena kurzu: 2999 Kč

Nejbližší kurz se koná: 23.9.2020 od 18:00

Objednat

Kurz SUSHI I - Tradiční japonská kuchyně

Kurz SUSHI I - Tradiční japonská kuchyně

Naučíme Vás vše o tradičním japonském jídle Sushi, doporučíme suroviny a prodejny. S naší pomocí objevíte v sobě opravdového profesionála a gurmána s fantazií.

V tomto kurzu poznáte SUSHI a  zaručeně se naučíte :

  • používat suroviny  k výrobě
  • používat pracovní pomůcky
  • jednoduché recepty pro domácí vaření (home cooking)
  • aranžovat sushi – triky a pomůcky profesionálů
  • používat japonská dochucovadla
  • pravidla japonského stolování

A naučíte se také:

  • vaření a příprava sushi rýže
  • nigiri sushi 2 x 2 druhy s rybou
  • maki sushi 2 druhy
  • 1 zeleninový druh 
  • temaki sushi 2 druhy
  • Celkem 24 kousků SUSHI

Cena kurzu: 2999 Kč

Nejbližší kurz se koná: 17.9.2020 od 18:00 ( 17.9.2020 kurz obsazen)

Objednat

Španělská kuchyně - Paella valenciana

Španělská kuchyně - Paella valenciana

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • techniky používané ve španělské kuchyni
  • znát filosofii španělské kuchyně a její historii
  • více informací o jednotlivých jídlech ve španělské kuchyni, speciálně z oblasti Valencie

Připravena budou tato jídla:

  • Patatas Bravas ( lehce pikantní smažené brambory ve speciální omáčce)
  • Gazpacho -  jedna z nejzdravějších polévek
  • Tarta de manzana - jablečný koláč (typický desert pro středomoří)
  • a jako specialita šéfkuchaře  Paella valenciana (valencijská paella s masem)

 

Cena kurzu: 2999 Kč

Nejbližší kurz se koná: 7.10.2020 od 18:00 (kurz 14.5. přesunut na 7.10.)

Objednat

Thajská kuchyně

Thajská kuchyně

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • filosofii Thajské kuchyně
  • druhy úpravy a krájení surovin
  • správně dochucovat ostré pokrmy
  • používat pánev WOK
  • uvařit správně jasmínovou rýži
  • používat suroviny jako je citronová tráva, galanga, rybí vývar atp.

Připravena a ochutnána budou tato jídla:

  • Tom Yam Goong -pikantní polévka s krevetami
  • Kai Pad Met Ma Muang - kuře smažené s kešu
  • Kuřecí satay
  • a jako specialita šéfkuchaře Kang khew wan neur - hovězí zelené kari

     

Cena kurzu: 2999 Kč

Nejbližší kurz se koná: 1.10.2020, 19.11.2020 od 18:00 (7.5. byl přesunut na 1.10.2020 a je obsazen)

Objednat

Hovězí III. - STEAKY - kuchařský kurz vaření Praha

Hovězí III. - STEAKY - kuchařský kurz vaření Praha

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • správně vybrat a koupit hovězí maso
  • správně čistit hovězí maso
  • způsob přípravy masa temperováním
  • ovládat specifika úpravy hovězího masa na steaky

Připraveny budou tyto steaky:

  • steak z nízkého roštěnce
  • steak z vysokého roštěnce
  • a jako specialita šéfkuchaře flanksteak

Ke steakům budou připraveny tyto omáčky:

  • Pepřová
  • Hříbková
  • tomato-olivová

Cena kurzu: 2999 Kč

Nejbližší kurz se koná: 20.10.2020 od 18:00 ( kurz 20.10. obsazen)

Objednat

Indická kuchyně II (maso) - kuchařský kurz vaření

Indická kuchyně II (maso) - kuchařský kurz vaření

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • filosofii indické kuchyně
  • základní pojmy a jak jídla podávat či servírovat
  • uvařit správně rýži Basmati

Připravena budou tato jídla:

  • Krevety tandoori
  • Chicken tikka masala (kuřecí)
  • Munghlai Chicken
  • a jako specialita šéfkuchaře Lamb Madras ( jehněčí madras)

Cena kurzu: 2999 Kč

Nejbližší kurz se koná: 23.9.2020 od 18:00

Objednat

Kurz vaření Italské kuchyně - La cucina Italiana

Kurz vaření Italské kuchyně - La cucina Italiana

V tomto kurzu se zaručeně naučíte:

  • techniky, suroviny a koření používané v Italské kuchyni
  • znát filosofii Italské kuchyně a její historii a současnost
  • více informací o jednotlivých jídlech v Italské kuchyni a jejich servírování
  • uvařit těstoviny na zkus (al dente)

Připravena budou tato jídla:

  • Ricotové kuličky - Polpettine di ricota
  • Polévka Minestrone
  • Fusilli s cherry rajčátky a parmazánem
  • sladký desert Tiramisu
  • a jako specialita šéfkuchaře  Šafránové rizoto s krevetami - z rýže Arborio

Cena kurzu: 2999 Kč

Nejbližší kurz se koná: 29.9.2020 od 18:00

Objednat


Nevybrali jste si z široké nabídky našich témat, které nabízí služba Kuchařské kurzy Praha?

NEVADÍ!

Máme pro Vás službu Individuální kurzy vaření !

Sestavte si obsah kurzu přímo pro Vás, nebuďte ničím limitováni!

  • Nevyhovuje Vám složení, které mají naše kuchařské kurzy Praha?
  • Nehodí se Vám čas, kdy jsou naše kuchařské kurzy Praha pořádány?
  • Chcete se naučit vařit v pohodlí vlastní kuchyně?

Právě pro Vás jsou určené Individuální kurzy vaření, stačí je zde

Objednat

Anebo nám jednoduše napište, kdy a který kurz by se Vám líbil vypsaný, co za témata Vám v našich kurzech chybí, co byste rádi změnili a kontaktujte nás, rádi Vám vyhovíme!

Kontaktujte nás také v případě jakýchkoli dotazů či připomínek a my se Vám budeme snažit vyhovět nezávisle na pracovní době či dnech pracovního klidu!

Kromě služby Kuchařské kurzy Praha nabízí škola vaření CEREXIM i následující služby:

Líbí se Vám škola vaření Praha a okolí, tedy škola vaření CEREXIM ?

Doporučte stránku e-mailem
Vašim známým!

Vaše celé jméno:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Vaše zpráva příjemci: