Rekvalifikační kurzy -
V současné době nemáme žádné rekvalifikační kurzy
a pořádáme přípravy na zkoušku a organizujeme tyto zkoušky

1) Příprava teplých pokrmů 65-001-H
2) Příprava minutek 65-004-H
3) Příprava pokrmů studené kuchyně 65-002-H
1)Příprava teplých pokrmů (65-001-H)
příprava na zkoušku:
-
Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci
-
Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
-
Přejímka potravinářských surovin
-
Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů
-
Organizování práce v gastronomickém provozu
-
Obsluha technologických zařízení v provozu
-
Skladování potravinářských surovin
-
Nakládání s inventářem
-
Regenerace pokrmů
-
Příprava teplých nápojů
-
Příprava a pečení moučníků
-
Zpracování a úprava polotovarů
-
Charakteristika dietního stravování
-
Příprava teplých pokrmů podle receptur
-
Úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracovávání
-
Příprava surovin pro výrobu jídel
-
Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
Cena přípravy na zkoušku z Příprava teplých pokrmů ………..39 950, - Kč
Cena zkoušky : 4500,- Kč
Termíny příprav a rozsah je domlouván individuálně.
2) Příprava minutek (65-004-H)
příprava na zkoušku:
-
Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci
-
Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
-
Přejímka potravinářských surovin
-
Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
-
Příprava surovin pro výrobu jídel
-
Úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracovávání
-
Příprava pokrmů a specialit na objednávku
-
Zpracování a úprava polotovarů
-
Nakládání s inventářem
-
Skladování potravinářských surovin
-
Obsluha technologických zařízení v provozu
-
Organizování práce v provozu
-
Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech
a dodržování hygienických předpisů
Cena přípravy na zkoušku z Příprava minutek .................……19 950, - Kč
Cena zkoušky : 4500,- Kč
Termíny příprav a rozsah je domlouván individuálně.
3) Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H)
příprava na zkoušku:
-
Poučení o bezpečnosti práce a ochraně zdraví připráci
-
Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
-
Přejímka potravinářských surovin
-
Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
-
Příprava surovin pro výrobu jídel
-
Příprava produktů běžné studené kuchyně
-
Příprava a estetická úprava studených pokrmů pro slavnostní příležitosti
-
Nakládání s inventářem
-
Skladování potravinářských surovin
-
Obsluha technologických zařízení v provozu
-
Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech
a dodržování hygienických předpisů
Cena přípravy na zkoušku z Příprava pokrmů studené kuchyně................19 950, - Kč
Cena zkoušky : 4500,- Kč
Termíny příprav a rozsah je domlouván individuálně.
Neváhejte a objednávejte naše přípravy na zkoušku a zkoušky na kuchaře.