OBJEDNÁVKY
Zde můžete Přihlásit na kurz a nebo Objednat kuchaře
Sledujte nás

Rekvalifikační kurzy - 

V současné době nemáme žádné rekvalifikační kurzy

a pořádáme přípravy na zkoušku a organizujeme tyto zkoušky

 

1) Příprava teplých pokrmů 65-001-H

2) Příprava minutek 65-004-H

3) Příprava pokrmů studené kuchyně 65-002-H 

 

 

 

1)Příprava teplých pokrmů (65-001-H)

 

příprava na zkoušku:

  • Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci 
  • Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů 
  • Přejímka potravinářských surovin 
  • Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů 
  • Organizování práce v gastronomickém provozu
  • Obsluha technologických zařízení v provozu 
  • Skladování potravinářských surovin 
  • Nakládání s inventářem 
  • Regenerace pokrmů 
  • Příprava teplých nápojů
  • Příprava a pečení moučníků 
  • Zpracování a úprava polotovarů 
  • Charakteristika dietního stravování 
  • Příprava teplých pokrmů podle receptur
  • Úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracovávání
  • Příprava surovin pro výrobu jídel 
  • Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů 

Cena přípravy na zkoušku z Příprava teplých pokrmů ………..19 950, - Kč

Cena zkoušky : 4500,- Kč 

Termíny příprav a rozsah je domlouván individuálně.

2) Příprava minutek (65-004-H)

příprava na zkoušku:

  • Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci
  • Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů      
  • Přejímka potravinářských surovin 
  • Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů 
  • Příprava surovin pro výrobu jídel 
  • Úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracovávání 
  • Příprava pokrmů a specialit na objednávku 
  • Zpracování a úprava polotovarů 
  • Nakládání s inventářem 
  • Skladování potravinářských surovin 
  • Obsluha technologických zařízení v provozu
  • Organizování práce v provozu 
  • Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech
    a dodržování hygienických předpisů 

 

Cena přípravy na zkoušku z Příprava minutek .................……9 950, - Kč

Cena zkoušky : 4500,- Kč 

Termíny příprav a rozsah je domlouván individuálně.

 

3) Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H)

příprava na zkoušku:

  • Poučení o bezpečnosti práce a ochraně zdraví připráci 
  • Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů        
  • Přejímka potravinářských surovin
  • Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
  • Příprava surovin pro výrobu jídel 
  • Příprava produktů běžné studené kuchyně
  • Příprava a estetická úprava studených pokrmů pro slavnostní příležitosti 
  • Nakládání s inventářem 
  • Skladování potravinářských surovin
  • Obsluha technologických zařízení v provozu
  • Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech
    a dodržování hygienických předpisů

 

Cena přípravy na zkoušku z Příprava pokrmů studené kuchyně................9 950, - Kč

Cena zkoušky : 4500,- Kč

Termíny příprav a rozsah je domlouván individuálně.

 

 

Neváhejte a objednávejte naše přípravy na zkoušku a zkoušky na kuchaře.

Objednat

 

Líbí se Vám škola vaření Praha a okolí, tedy škola vaření CEREXIM ?

Doporučte stránku e-mailem
Vašim známým!

Vaše celé jméno:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Vaše zpráva příjemci: