OBJEDNÁVKY
Zde můžete Přihlásit na kurz a nebo Objednat kuchaře
Sledujte nás

Rekvalifikační kurzy - získejte potvrzení o účasti v akreditovaném vzdělávacím programu

Staňte se kuchařem z povolání! Absolvujte náš rekvalifikační kurz

Naše rodinná škola vaření CEREXIM, s.r.o. disponuje akreditací Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy č. MSMT-29936/2014-1/795  pro vzdělávací program na tyto rekvalifikačníkurzy:

 

1) Příprava teplých pokrmů 65-001-H (v rozsahu 50 hodin teoretické výuky a 70 hodin praktické výuky)

2) Příprava minutek 65-004-H(v rozsahu 15 hodin teoretické výuky a 25 hodin praktické výuky)

3) Příprava pokrmů studené kuchyně 65-002-H (v rozsahu 15 hodin teoretické výuky a 25 hodin praktické výuky)

 

 

Po absolvování všech kurzů a vykonání příslušných zkoušek,  lze požádat odborné učiliště pro obor kuchař o vykonání učňovské zkoušky. Výsledkem může být až výuční list! Teoretická i praktická část se koná na adrese :  

Máchova 469/23, 120 00 Praha 2 – Vinohrady.

 

1)Příprava teplých pokrmů (65-001-H)

Vzdělávací rekvalifikační program bude obsahovat tyto předměty:

  • Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci (1 hodina)
  • Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů (1 hodina)
  • Přejímka potravinářských surovin (3 hodiny)
  • Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů (2 hodiny)
  • Organizování práce v gastronomickém provozu (4 hodiny)
  • Obsluha technologických zařízení v provozu (3 hodiny)
  • Skladování potravinářských surovin (3 hodiny)
  • Nakládání s inventářem (3 hodiny)
  • Regenerace pokrmů (3 hodiny)
  • Příprava teplých nápojů (8 hodin)
  • Příprava a pečení moučníků (3 hodiny)
  • Zpracování a úprava polotovarů (3 hodiny)
  • Charakteristika dietního stravování (56 hodin)
  • Příprava teplých pokrmů podle receptur (12 hodin)
  • Úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracovávání (7 hodin)
  • Příprava surovin pro výrobu jídel (3 hodiny)
  • Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů (3 hodiny)

Cena rekvalifikačního kurzu Příprava teplých pokrmů v rozsahu 120 hodin………..39 950, - Kč

Cena zkoušky : 4500,- Kč (není zahrnuta v ceně kurzu)

Termíny kurzů jsou vypisovány dle zájmu účastníků!

2) Příprava minutek (65-004-H)

Vzdělávací rekvalifikační program bude obsahovat tyto předměty:

  • Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci (1 hodina)
  • Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů (2 hodiny)     
  • Přejímka potravinářských surovin (2 hodiny)
  • Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů (2 hodiny)
  • Příprava surovin pro výrobu jídel (3 hodiny)
  • Úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracovávání (6 hodin)
  • Příprava pokrmů a specialit na objednávku (15 hodin)
  • Zpracování a úprava polotovarů (2 hodiny)
  • Nakládání s inventářem (1 hodina)
  • Skladování potravinářských surovin (1 hodina)
  • Obsluha technologických zařízení v provozu (2 hodiny)
  • Organizování práce v provozu (1 hodina)
  • Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech
    a dodržování hygienických předpisů (2 hodiny)

 

Cena rekvalifikačního kurzu Příprava minutek v rozsahu 40 hodin.................……19 950, - Kč

Cena zkoušky : 4500,- Kč (není zahrnuta v ceně kurzu)

Termíny kurzů jsou vypisovány dle zájmu účastníků!

 

3) Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H)

Vzdělávací rekvalifikační program bude obsahovat tyto předměty:

  • Poučení o bezpečnosti práce a ochraně zdraví připráci (1 hodina)
  • Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů (2 hodiny)        
  • Přejímka potravinářských surovin (2 hodiny)
  • Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů (2 hodiny)
  • Příprava surovin pro výrobu jídel (3 hodiny)
  • Příprava produktů běžné studené kuchyně (6 hodin)
  • Příprava a estetická úprava studených pokrmů pro slavnostní příležitosti (17 hodin)
  • Zpracování a úprava polotovarů (2 hodiny)
  • Nakládání s inventářem (1 hodina)
  • Skladování potravinářských surovin (1 hodina)
  • Obsluha technologických zařízení v provozu (1 hodina)
  • Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech
    a dodržování hygienických předpisů (2 hodiny)

 

Cena rekvalifikačního kurzu Příprava pokrmů studené kuchyně

v rozsahu 40 hodin……...........................................................................................19 950, - Kč

Cena zkoušky : 4500,- Kč (není zahrnuta v ceně kurzu)

Termíny kurzů jsou vypisovány dle zájmu účastníků!

 

Je možné i individuální prezenční studium.

Neváhejte a objednávejte naše rekvalifikační kurzy na kuchaře.

Objednat

 

Líbí se Vám škola vaření Praha a okolí, tedy škola vaření CEREXIM ?

Doporučte stránku e-mailem
Vašim známým!

Vaše celé jméno:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Vaše zpráva příjemci: